professionella kyl- och fryslösningar för restauranger och storkök. designade och tillverkade i gällstad.

 

våra produkter

Över 100 års stolt tradition av produktutveckling och industriell tillverkning sätter sina spår i vårt sortiment. Produkter med genomtänkta funktioner, kvalitet som håller och tidlös design. Våra lösningar finns i restauranger, kaféer och storkök som ställer extra höga krav på användarvänlighet, prestanda och hållbarhet.  

 
 
 

ökad energieffektivitet sparar miljö och pengar

Effektivare aggregat, bättre isolering och moderna kylmedia är exempel på vår strävan mot minskad miljöpåverkan - en utveckling som sparar kronor och ören åt våra kunder. Sedan 2016 är våra produkter dessutom energiklassade.

 
 
SERVERING

SERVERING

SERVERA MED STIL
 

Håll temperaturen och klara kraven med stil. Testa våra lösningar för servering.

SPECIALTILLVERKAD

SPECIALTILLVERKAD

BYGG EFTER DINA BEHOV

Med egen utveckling och tillverkning skräddarsyr vi den kyl/fryslösning du önskar.

KYL & FRYSRUM

KYL & FRYSRUM

trygg kvalitet
 

Energitäta in i minsta skarv och måttanpassade till ditt kök.
 

VÄGGKYLAR

VÄGGKYLAR

Effektiv exponering
 

Gör dina produkter rättvisa.
Visa upp dem utan avkall på kylprestanda.

 

“Ett skåp från Haglunds Industri håller längre än restaurangverksamheten” - Krögare
 
 

 

Framtidens ekvation: mindre energi, mer effekt

Fem generationer är bara början. Haglund Industri tänker fortsätta att leverera ledande kylutrustning för restauranger, bagerier, barer, kaféer och storkök i många generationer till. Men förutsättningar förändras och vi ställs inför nya utmaningar. Den mest aktuella frågan handlar om miljö och klimatet: hur kan vi kyla med professionell effekt och minska energiförbrukningen mot miljömålen? Våra kylar är energisnåla redan i dag. De är utrustade med lågenergifläktar, LED-belysning och extra tjock isolering för att nämna några insatser. Men det är bara början – arbetet med att använda energin mer effektivt pågår ständigt och utvecklas dag för dag.

 

 

snygg exponering

Våra montrar och displayer har vi under många år utvecklat och förfinat. Vår målsättning har varit att utveckla marknadens mest energieffektiva montrar och displayer med en byggkvalitet vi är stolta över. Materialen vi använder håller genomgående hög kvalitet och är optimerade för lägsta möjliga energiförbrukning. Vi vill vara säkra på att våra kunder i det professionella köket har de bästa redskapen för en lyckad och högkvalitativ exponering av sina produkter! Samtliga produkter är som allt på Haglund Industri svensktillverkat.

 

 
Konditorkyl-2.jpg

100 ÅR av utveckling MÄRKS I DETALJERNA

I fem generationer har familjen Haglund haft egen tillverkning i fabriken i Gällstad. Från det tidiga bleckplåtslageriet till dagens högkvalitativa kylar har grundreceptet varit detsamma: lyssna på kunderna, var noggrann med detaljerna och sluta aldrig att utveckla teknik och funktion. Det är den traditionen som finns inbyggd i alla våra produkter och ger en finish och hållbarhet som gör oss smått unika. Produkterna är dessutom grundligt testade. Först av oss, sedan av våra kunder. Prova själv och märk skillnaden.


Sök jobb hos oss

MONTÖR

SVETSARE

MASKINOPERATÖR

KYLMÖBELTILLVERKARE

 

VILL DU VÄXA MED OSS? 

Marknaden för professionella kylar växer snabbt och Sveriges ledande utvecklare och tillverkare finns strax utanför Ulricehamn. Vi har en utbyggd och ombyggd  fabrik där vi satsar stort och utvecklas starkt. Våra kylar hör till de bästa i Europa och håller temperaturen åt stjärnkockar, kafékedjor och storkök.

Nu söker vi personer som delar vårt  brinnande engagemang och har kylan och kompetensen som krävs när vi fortsätter att växa. Vi erbjuder ett spännande jobb fullt av möjligheter. Förmåner som frisk lantluft, fri parkering och noll bilköer ingår.

 
 

beställ vår prislista

 
Haglund-industri-omslag.jpg