FRån delikatessdisken till hela frysrum. från stjärnkrog till skolkök. här hittar du all kyla DET professionella köket behöver.


KYL & FRYSSKÅP

BRIS är namnet på vår serie kyl- och frysskåp. En trotjänare i sortimentet som genom ständig utveckling fortsatt att förtjäna sin position som ett av marknadens mest energieffektiva och högkvalitativa skåp. En självklar del i köket som ställer krav och vill se resultat.

NEDKYLNING 

Från underbänkskåp till heldörrskåp med touchpanel, våra nedkylningsprodukter finns i en rad utföranden. Alla byggda med samma kvalitet som övriga produkter i BRIS-serien men anpassade för att på ett effektivt sätt kyla ner maten från +60° till +3° på under 4 timmar.

MULTIFUNKTIONSSKÅP

Vårt multifunktionsskåp STORM är ett processkåp som klarar det professionella kökets alla behov i en enda produkt. Den avancerade touchpanelen gör skåpet enkelt att hantera. Du kan programmera egna funktioner och processen kan loggas i displayen och sparas på ett USB-minne.

SNABBNEDKYLNING

Mellan +10° och +70° frodas bakterietillväxten i maten som mest. Med en blast-chiller eller ett snabbnedkylningsskåp sänker du temperaturen på maten från +70° till +3° inom 90 min. Bryr du dig om matens kvalitet kommer Haglunds blast-chillerskåp inte göra dig besviken.


KYLBÄNKAR

Med våra modulbyggda kylbänkar kombinerar du enkelt rätt lösning för din restaurang. pizzeria, gatukök eller bar. Oavsett kombination får du en robust konstruktion med vårt egenutvecklade effektiva kylsystem.

SERVERING

En serie kvalitetsmedvetna vagnar för serveringen som bryr sig lika mycket om gästernas upplevelse som miljön. Vagnarna konstrueras och tillverkas i Sverige och alla komponenter håller samma höga kvalitet. 

VÄGGKYLAR

Våra energieffektiva väggkylar är perfekta för mat och drycker som gästerna plockar själva. Byggkvaliteten är gedigen med rostfritt utförande och glasgavlar. 

MONTRAR & DISPLAYER

Låt dina delikatesser och färskvaror vila i trygg kyla i en lockande snygg exponering. LED-belysning förstärker effekten och separerad temperatur ger plats för olika livsmedel. 


KYL & FRYSRUM

Många i branschen använder moduler av standardmått som kapas vid monteringen. Så gör inte vi! All måttanpassning sker alltid på fabrik så vi kan integrera excenterlås i panelen och garantera samma täthet och kvalitet i varenda skarv.

SPECIALBESTÄLLNING

Vi jobbar nära våra kunder (och deras arkitekter och designbyråer) för att ta fram unika lösningar. Vi klarar av de flesta material, från marmor och metall till glas och trä, och anpassar form och storlek efter miljön. Variationsmöjligheterna är oändliga, men vår kärna av kvalitet och funktion är intakt och håller samma höga nivå i varje specialtillverkad lösning.