SNABBNEDKYLNING / BLAST-CHILLER

SNABBNEDKYLNINGSBÄNK / SNABBNEDKYLNINGSSKÅP BRIS 850 & STORM 960 / SNABBNEDKYLNINGSRUM 1200, 1500 & 1800/ BLAST-CHILLER (SNABBNEDKYLNINGSSKÅP)

 

STORM 1200 1500 & 1800
SNABBNEDKYLNINGSRUM

ENERGIEFFEKTIV NEDKYLNING

Det lättanvända styrsystemet i kombination med tekniken Direkt Kylning garanterar effektiv kylning.
 

STORT LUFTFLÖDE

Vårt avancerade system riktar luftströmmen mot maten för optimal kylning.
 

RUNDADE HÖRN INVÄNDIGT

För enkel rengöring är skåpet utrustat med rundade hörn invändigt.
 

EFFEKTIV FLÄKT

Den kraftiga fläkten klarar att transportera stora mängder luft och ger en lika effektiv som skonsam nedkylning och är en av anledningarna till den mycket effektiva nedkylningen.
 

ANPASSAD FÖR UGNSVAGN

Levereras anpassad för ugnsvagnarna Rational SCC201, Hounö 1.16 eller Hounö 1.20 som körs in i skåpet. Dörren kan stängas med vagnen i skåpet.

Styr lätt med touchpanel

Användarvänligt yttre med tekniskt avancerad insida. Touchpanelen ger dig enkel tillgång till massor med funktioner.   
 

INTEGRERAD DATALOGGNING 

Spara de 100 senaste nedkylnings-cyklerna och bläddra i historiken med touchpanelen. För HACCP-kontroll kan du spara informationen på ett USB-minne.
 

Skapa dina EGNA PROGRAM

Komplettera standardprogrammen och anpassa enheten efter dina behov med upp till 10 egna nedkylningsprogram. 
 

ISOLERAT GOLV

Energieffektiv lösning som dessutom underlättar rengöring under skåpet. Med innerdelen skild från vagnens hjul blir skåpet mer hygieniskt eftersom golvsmuts inte följer med hjulen in.
 

TÖVATTEN

Avloppet är placerat under skåpet och kopplas till brunn.


4 skäl att välja STORM

1. DIREKT KYLNING

Vår egenutvecklade kylteknik Direkt Kylning ger dig garanterat bästa möjliga resultat. Tekniken är anpassad efter skandinaviska förhållanden och styr luften på ett sinnrikt sätt för optimal användning av kylkapaciteten.

2. SKONSAM NEDKYLNING

Det är inte bara viktigt att kyla ner snabbt, det är också viktigt att göra det på ett skonsamt sätt. Den jämna temperaturen och höga luftflödet i kombination med program anpassade för olika maträtter gör nedkylningen snabb och skonsam.

3. ENERGIEFFEKTIV NEDKYLNING

Vår metod där vi kyler med stora luftflöden istället för onödigt kall luft i kombination med avancerad reglerutrustning minimerar energiförbrukningen.

4. LÄTTANVÄND

Vår egenutvecklade touchpanel med ett intuitivt användargränssnitt gör det lätt för kökspersonal att starta och övervaka nedkylningen. Möjlighet finns också att spara  historiken på ett USB-minne.


NYHET! STORM MINI

SNABBNEDKYLNING I KOMPAKT FORMAT

Att använda utrymmen smart och placera arbetsytor och maskiner för smidig logistik är viktiga faktorer för våra kunder. Med nya STORM Mini får den ofta outnyttjade ytan under ugnen en funktion. 


MQ 80 SNABBNEDKYLNINGSBÄNK

DIREKT KYLNING

Bänken är försedd med en kraftig förångare placerad i bänkens rygg med en kraftig fläkt som tillsammans med styrplåtar och tekniken Direkt Kylning effektivt fördelar luften jämnt över kantinerna.

 

bris850kombi.jpg

BRIS 850 SNABBNEDKYLNING

STARTA MED ETT TRYCK

Skåpen levereras med en grafisk touchpanelstyrning i färg som med loggning sparar nedkylningshistorik.

DIREKT KYLNING

Snabbnedkylningsskåp är ett standardsortiment anpassad för GN1/1, dessa skåp är utrustade med vår teknik Direkt Kylning som kommer från STORM-serien. 

 

storm.jpg

STORM 960 SNABBNEDKYLNING

ENKEL ATT STYRA

Touchpanelstyrningen STORM är en grafisk panel för att enkelt styra och ha kontroll över snabbnedkylningen.

 

STORM 1200 KYL & FRYSRUM

HELT I ROSTFRITT

Rummet är tillverkat helt i rostfritt stål och anpassat för en gejdervagn, det kan levereras med luftstyrplåtar anpassade för en mängd olika typer av gejdervagnar efter förfrågan.

 

STORM 1500 KYL & FRYSRUM

HELT I ROSTFRITT

Rummet är tillverkat helt i rostfritt stål och anpassat för en eller två gejdervagn GN 1/1 och levereras i moduler. Det kan anpassas med luftstyrplåtar för en mängd olika typer av gejdervagnar.

 

ph-gray 3.jpg

STORM 1800 KYL & FRYSRUM

HELT I ROSTFRITT

Rummet är tillverkat helt i rostfritt stål och anpassat för en eller två gejdervagn GN 2/1 och levereras i moduler. Det kan anpassas med luftstyrplåtar för en mängd olika typer av gejdervagnar.