KYLBÄNKAR

MODULBYGGDA KYLBÄNKAR MX / FRYSBÄNK / PIZZAKYLBÄNK / GRILLKYLBÄNK / KYLRÄNNA / KYLHURTS / BARKYLBÄNK / KYLBRUNNAR / SORTIMENTKYL / STANDARDKYLBÄNK

 

 

MX – MODULBYGGDA kyl & frysbänkar

Skapa den kylbänk du behöver. De modulbyggda kylbänkarna levereras i valfri storlek. Dörr- och lådmoduler av olika varianter  kombineras till önskat utförande. Totalbredden på kylbänken kan justeras så de ihopsatta delarna stämmer exakt med önskade mått.

 

FULL FLEXIBILITET

Kylbänkarna byggs efter dina önskemål och kan förses med lådor och dörrar i önskade kombinationer. Toppskivor kan levereras med kylbrunnar, kylrännor, vaskar, islådor m.m. Bänkarna har inbyggda kylaggregat eller är förberedda för olika typer av köldmedia.


SVETSADE LÅDOR MED BOTTEN

Lådor för Gastronormkantiner eller för flaskor i olika utföranden försedda med kraftiga rostfria fullt utdragbara expansionsbeslag och magnetlister.

EGENUTVECKLAT KYLSYSTEM

Kylbänkarna har automatisk styrning med elektronisk temperaturkontroll och digital visning av temperatur. Temperaturkontrollen styr bänkens temperatur och avfrostning.


JÄMN KYLA

Enheterna är försedda med fläktkylare som ger en jämn temperatur i hela kylutrymmet. Placering av kylpaket beror på kylbänkens utförande och längd.

LÄTT UTBYTBARA MAGNETLISTER

Stabila dörrar försedda med magnetlist som är lätt utbytbar. Inredningen består av flyttbara gejdrar där kantiner kan placeras direkt. De kan även förses med rostfria gallerhyllor.
 

HELT I ROSTFRI STOMME

In- och utvändig beklädnad är i rostfritt stål, givetvis är även expansionsbeslagen tillverkade i samma slitstarka materiall.


4 SKÄL ATT VÄLJA KYLBÄNKAR

1. HELT I ROSTFRITT

En kylbänk används ofta flitigt och skall hålla i många år. Våra bänkar är robust byggda helt i rostfritt för att klara tuffa krav både i köks- och barmiljö.

2. KRAFTIGA ROSTFRIA BESLAG

Expansionsbeslagen är alltid tillverkade av rostfritt stål och i mycket kraftigt utförande. Hela 60 kg belastning i utdraget läge är standard.

3. EFFEKTIVT
KYLSYSTEM

Som på alla våra produkter testar vi kylbänkarna flitigt i tuff miljö och har utvecklat en egen teknik för att effektivt kyla kompressorn och ge produkten en lång livslängd.

4.SJÄLVSTÄNGANDE
/MJUKSTÄNGANDE

De flesta lådor kan som tillval fås med självstängande / mjukstängande mekanism.


MX – MODULBYGGDA KYL & FRYSBÄNKAR

 

 


Standard.png

STANDARD KYL & FRYSBÄNK

 

 


frysbank.jpg

FRYSBÄNK

 

 


pizzbank.jpg

PIZZAKYLbänk

JÄMN KYLA
Kylbänk med laminatskiva och kylränna i bakkant med separata kylslingor är standard. Bänken är fläktkyld vilket ger en jämn och bra kyla.

 

GRILLKYLBÄNK 

 


kylhurts.jpg

KYLHURTS

 

 


kylränna.jpg

KYLRÄNNA

 

 


sortumentkyl.jpg

sortImentkyl