specialtillverkning

KYL & FRYS FÖR EXPONERING & DESIGNIDENTITET


FÖR RESTAURANGEN

En fullutrustad vinkällare för fri placering. Ta kontroll över temperaturen och bygg din egen vinkyl tillsammans med oss.

Vin är en vetenskap och en upplevelse för alla sinnen. Temperatur och lagringsförhållanden är avgörande. Med en av våra vinkylar får du stilenlig kontroll över smaken och får samtidigt flaskorna på bekvämt avstånd. Kvalitet, säkerhet och arbetsergonomi är genomgående egenskaper i våra kyl- och fryslösningar för restaurang och bar. 


FÖR DELIKATESSDISKEN

Fönstershopping är ett nöje med säljeffekt. Snyggt exponerade delikatesser blir ögongodis som retar smaklökarna och ger merförsäljning.

Finsmakartrenden tar över område efter område. Från choklad och tryfflar till ostar och charkuterier. Med en effektiv kyldisk designad efter dina önskemål tar du väl hand om dina delikatesser samtidigt som gästerna får möjlighet att avnjuta dem redan i kön. Den goda smaken flyttar närmare kunderna och skapar goda relationer. 


FÖR KAFÉET 

Sätt kunderna i första rummet: visa upp dina bakverk, bagarkonster och dryckesutbud på första parkett.

Espressobar, amerikanska kedjor, fik eller kondis. Kärt kafé finns i alla möjliga tappningar. Gemensamt har de sina höga inredningsambitioner och krav på kylförvaring. Effektiv, estetisk och ergonomisk. Haglund Industri skapar lösningar som passar in och ger full funktion.


FÖR STORKÖKET 

Rätt dimensioner och prestanda när storköken sätter standarden. Robust, effektivt och en säker investering.

I skolkök, centralkök och andra storkök är funktion och kvalitet en hederssak och viktig del i det vardagliga arbetet. Här behövs robusta produkter för hårda tag. Det är också en verksamhet som drivs av kostnadseffektivitet. I Haglund Industris breda sortiment finns kyl- och frysutrustningen som klarar såväl tuffa specifikationer som budgetkrav.  Alla modeller finns i många utföranden och kan även måttbeställas för att passa i alla kök. Kontakta oss eller din återförsäljare så hjälper vi dig att hitta rätt.